Den punyo blog


Sekadar hiburan sahaja

Posted in Uncategorized oleh ctabnoorsina di Ogos 14, 2008

Hidup tidak akan bermakna jika kesunyian menjadi teman perjalanan seharian. Kenapa sunyi? Anda tidak berteman atau pun tiada siapa yang sudi berteman dengan anda. Tak mengapa? Abangkan ada, jadi mehlah kita teman berteman mengisi kesunyian hati. Maafler kalau lagu yang disajikan tidak menepati selera anda. Tapi kalau sudi anda mintak ler lagu yang anda nak dengar tu. Jangan segan – segan plak.

Caravansary – kitaro

Aku lebih tahu – Mila

Hajat – haida

Kau yang satu – Wow

Bobku2 – Apo kono eh jang

Sekadar untuk hiburan cuma.

2 Respons to 'Sekadar hiburan sahaja'

Subscribe to comments with RSS atau TrackBack to 'Sekadar hiburan sahaja'.

  1. Miss N said,

    Cute girls…


  2. Tahniah, awak semakin maju sekarang. Dah pandai insert lagu2 dalam blog. Syabas!


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: