Den punyo blog


Siapa Tanggang…

Posted in Uncategorized oleh ctabnoorsina di Ogos 22, 2008

Assalammuailaikum dan salam sejahtera. Tuan – tuan dan puan – puan, tak lupa juga adik – adik dan abang – abang serta kakak – kakak yang saya hormati. Sedang buat apa tu? Mungkin dikala ini sedang menikmati minum petang bersama keluarga tercinta. Silakan, jangan segan – segan. Dah makan minum tu jangan lupa cuci pinggan mangkuk, periuk belanga, warung sekolah(dah macam lagu senario plak)

Bersama ini saya sertakan lagu yang anda semua dok minta saya letakkan kat blog ni. ost akukah tanggang. Kalau anda tanya pada saya pernahkah tengok drama nie kat tv3, saya akui kadang kala termiss juga nak tengok cerita akukah tanggang tu( kerja lagi penting beb.. kalau tak kerja sape nak kasi duit). Kali terakhir saya tengok siaran untuk hari selasa( kalau tak silap) dimana sijantan tak guna tu dah dibawa pulang ke rumah bapak mertuanya yang ( maleh nak cakap)………..

Bagus cerita tu. Semoga jadi pengajaran buat kita semua. Banyak cakap pun tak gunalah, silalah muat turun lagu yang ramai bebenor yang minat giler. Kalau tak insaf jugak, tak tahulah.Sebelum saya mengundurkan diri buat seketika, saya minta maaflah kepada anda yang hantar komen tapi tak saya siarkan kat blog nie. Bukannya apa bang, kadang – kadang komen tu langsung tak membina, ada unsur – unsur kekuningan dan kebiruan serta sikit – sikit kemerahan. Seperkara lagi, blog saya ini bukanlah tempat yang SESUAI untuk anda yang bergelar ahli politik ker, tukang sokong parti ke atau apa – apa saja yang berkaitan dengan politik untuk meluahkan perasaan. Kesulitan amatlah dihargai dan segala pandangan anda akan saya ambil perhatian.

Kelahiran – Adi putra(ost akukah tanggang)

Jasa bonda – warisan

4 Respons to 'Siapa Tanggang…'

Subscribe to comments with RSS atau TrackBack to 'Siapa Tanggang…'.

  1. kz said,

    ingatkan lagu kelahiran tu yang versi pendek nyer. versi penuh ler pulak. tima kasih. best lagu tu

  2. azlina said,

    bestnya lagu kelahiran tu. Tima kasih. Masa kita ada emak nielah kita kena sayang diorang. Kalau dah takde sok menyesal seumor hidup.

  3. Zuer said,

    salam…Thanks for ur comment. salam perkenalan.. Kat blog zuer ada lagu nie klik dan dengar k….will add ur as my frind list..k

  4. wati pasoh3 said,

    aku tak dapat nak menikmati ceta tu…best ke.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: