Den punyo blog


Maaflah tak sempat nak upload lagu.

Posted in Uncategorized oleh ctabnoorsina di September 2, 2009

Salam buat anda semua.
Masih belum terlambat untuk saya ucapkan selamat hari kemerdekaan buat anda yang bergelar insan di Malaysia. Satu Malaysia rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan menjadi satu gerak gempur yang harus dicapai bukan sekadar menggapainya kemudian simpan dalam poket, tak perlu dibelek – belek lagi. Kita hari ini tidak lagi menghayati makna sebenar kemerdekaan. Kita sudah lupa, leka dan taksub dengan persekitaran yang kita ada hari ini. Perlu diingat! kelekaan itulah yang akan menghancurkan kita.

oklah, cukup setakat ini sahaja coretan kali ini. Bulan puasa tak elok membebel lebih – lebih. Nanti mak marah pulak.
Seperkara lagi yang meminta lagu tu bawak2 ler bersabar, saya dalam keadaan sibuk yang amat dasat ni untuk menyiapkan tugasan yang ado. kang tak sempat plak nak beraya. Nak d/load lagu raya cari jerlah kat google, alahai macam tak gheti pulak. Malas lah nak cakap…
Http://www.desafm.tk sila layari web berkenaan untuk mendengarkan desafm atau http://www.penulisan2u.net/chat/chat.htm . Jangan segan segan pulak. Buatlah macam kampung sendiri.

Sampai jumpa lagi. Wassalam

Satu Respons to 'Maaflah tak sempat nak upload lagu.'

Subscribe to comments with RSS atau TrackBack to 'Maaflah tak sempat nak upload lagu.'.

  1. Fachrijal said,

    di pencarian google ak ketik “asmidar darwis reaggae kemboja”
    ketika aku masuk ke blog ni kok tidak ada lagu tersebut..
    dimana bisa dapat lagu Asmidar Darwis versi reaggae yg jdul lagunya:
    – kemboja
    – hujan gerimis
    – hatiku pilu
    – apa dayaku
    – rindu seseorang
    – pujanng di rantau
    – jawaban yang ku pinta
    – tak putus harapan

    terimakasih atas jawabannya
    salam…..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: