Den punyo blog


Pagi yang sempoi…

Posted in Uncategorized oleh ctabnoorsina di Oktober 23, 2009

Salam dan selamat sejahtera semuanya,
Bersamo ini eden titipkan sebahagian lagu yang anda minto, tak sampai pulo ngaso di hati untuk tidak menunaikan permintaan tuan – tuan dan puan – puan atau kakak – kakak sekalian. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan kesemua lagu yang ado, malah ado lagi yang eden tak lotak kat sini, anda buleh ler hubungi eden. Jangan sogan – sogan tetapi akan totap dikonokan sedikit bayaran yang berpatutan.
Nanti anda cubolah d/load lagu – lagu tu, kalau link eh tak ok atau pun memang dah k.o copek – copek bagitau, lambek kalu kasi tau, lambek jugo lah den nak perbaiki. Semoga anda semuo terhiburlah hondak eh. Jangan lupo teruskan mendengar Serifm …. Sentiasa dihati anda, untuk anda mendongarkan lagu – lagu retro yang menjadi konangan mudo – mudo kito. Kopado yang tergemarkan atau mengemari lagu – lagu rock yang retro, yang ponah mengiringi perjalanan cinto anda, dongarkanlah retro rock setiap khamis jam 9 malam hingga jam 11 malam. Jangan lupo tu…

Dalam hati semadi cinta murni – Azman Idris
Setia Kasih – Haleeda
Terkilan – Haleeda
Semusim kisah berlalu – Ibnor Riza
Pasrah – Sheqal
Sayangi Daku – Andrian

Wassalam.

Satu Respons to 'Pagi yang sempoi…'

Subscribe to comments with RSS atau TrackBack to 'Pagi yang sempoi…'.

  1. sophie said,

    boleh tolong bagi link nak download lagu aiman -ann dan lagu2 aiman yg lain juga??..aiman ni ayah saya..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: