Den punyo blog


Mari berkenalan.

Wujudnya weblog nie bukanlah untuk menyaingi blog – blog yang telah lama wujud didunia ini. Kehadiran saya sekadar untuk menumpang dan merasai kemeriahan dunia blogger yang semakin hebat diperkatakan orang. Ada yang buat blog untuk jadikan sumber pendapatan, ada jugak yang bertujuan untuk memperkenalkan diri sendiri, keluarga atau syarikat ke mata umum. malah ada yang lebih berani lagi buat blog untuk masuk ISA. Bab masuk ISA tu den maleh nak layan. Jadi pandai – pandai andalah untuk menilai kepentingan blog yang anda cipta tu.

Saya buat blog nie sekadar untuk meluahkan apa yang ada dalam hati dan jiwa saya. Tu pasal ler tag line blog saya “tempat untuk membuang luahan hati”. Membuang disini bukanlah bermaksud mencampak atau melupuskan terus tetapi saya terjemaahkan ke dalam bentuk tulisan. Simpan kat blog ni kemudian anda tengok. ini baru permulaan. Langkah saya baru nak bermula. Jadi sokongan daripada anda semua amatlah saya harapkan. Ceh! macam calon pilihanraya pulak.

Selain menjadi medan untuk saya menulis. Blog ini jugak sedikit sebanyak akan terselit juga perihal berkaitan dengan kerjaya empunya badan. Kerja apa ya? Nanti ler hamba story kat korang semua bila ada masa nanti.

Ambil masa untuk rileks, respon pada persekitaran anda dan respek kat kita semua( pinjam 3r – dgn izin ) pasti anda semua akan bahagia dalam menjalani hidup yang cemerlang, gemilang dan terbilang. Kepada en nasron http://nasron.wordpress.com yang beri petunjuk dan cara – cara mudah nak buat blog ni, saya ucapkan terima kasih banyak – banyak. Nanti saya belanja makan biskut marie. Banyak yang kena belajar lagi ni. Adios

wassalam

9 Respons to 'Mari berkenalan.'

Subscribe to comments with RSS atau TrackBack to 'Mari berkenalan.'.

  1. Miss N said,

    salam…
    hurmm nice blog.not bad…
    Bg new blogger mcm anda,blog ni kira ok la…
    Nxt time try smting yg lbh menarik k…

    daa…


  2. Perghhhh… ada aweks singgah blog awak laaaaa. Siap puji dan beri semangat. Sebentar lagi awak bakal jadi rebutan aweks-aweks di alam siber. Hehehe.

  3. IRWAN SYAH said,

    tahniah lah waris ekau pun samo macam den jugak nak mengembaro melalui blog ni kan….berjayo nampak eh usaho kito yo tak…?

  4. IRWAN SYAH said,

    Eden raso nak bagi ekau satu anugerah sempono kesungguhan ekau mewujudkan blog ni….eden tak sekayo ALLAH YANG MAHA KAYO, lalu kerano den sodar kedaifan den, den tak mampu nak bagi ekau tiket shooping kat superstore, den bagi ekau 7.8bintang superstar ajolah yo utk keunikan blog ekau ni….apo pendapat semuo?
    layarilah jugak http://www.djirwansyahklfm.blogspot.com yooo…

  5. Bayan said,

    Tajuk blog je nogori…ingat guna dialek nogori. Kecewa saya.

    • ctabnoorsina said,

      @bayan,
      ado sesetengah artikel den tulis nogori.. silo jelajahi…. timo kasih

  6. jaclynne said,

    hi!
    selamat hari raya aidilfitri!
    greetings from australia! am listening to suriafm online… rindu la lagu2 raya… they were playing haleeda’s nantikan saja… melodi nya agak familiar.. mayb adapted from an english song – do u know? hv googled it for ages but can’t find any downloads…u’ve listed it on your playlist, but can’t access… can u help pls?
    tks in advance ya
    j

  7. LIZ said,

    liz nk download lagu berus brother 2040
    tapi xtau mcm mana kat blog awak..plz

  8. sue said,

    ekeleh din. poyo je..din nh. ingatlah kata 2 iss. yang dipetik dari pada iss. kucing tak de gigi


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: